«Της Λογοδοσίας»! Δεν έγινε του 2014… ε και? Δείτε του 2013…

0

ds-live2013-07-15 22.12.34Αναβλήθηκε λόγω ΜΗ απαρτίας η συνεδρίαση του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου (εως 31/09) της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με μοναδικό θέμα τον “Απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2013″…

Ε και??? Διαβάστε το ρεπορτάζ του Fx από την “λογοδοσία” του 2012 (έγινε στις 15/09/2013). Το ίδιο θα ήταν και να γινόταν...:

“Την Δευτέρα 15.7.2013, και ώρα 8 μ.μ.(Fx-news.gr LIVE) στο αίθριο του κτηρίου του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), έγινε η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2012, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Δ.& Κ.Κώδικα (Ν. 3463/06).

Και φυσικά είχαμε πολλά και όχι μόνο ένα θέμα, όπως έλεγε η ημερησία διάταξη…

 

Στην αρχή...
Στην αρχή…

-Τόσο τα ψηφίσματα ενάντια του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης που ήρθαν για συζήτηση, όσο και η κουβέντα που άναψε για τα καλά…, έδωσε το έναυσμα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. να πει, ότι αν θέλουμε πραγματικά να αντιδράσουμε, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

-Μεγάλες κουβέντες, μεγάλα λόγια, κορώνες κλπ, για παραίτηση ΟΛΩΝ σαν ένδειξη αντίδρασης για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης…, αλλά ΤΙΠΟΤΑ.

Η Δήμαρχος δεν παραιτήθηκε, και έπειτα δεν παραιτήθηκε και κανένας σύμβουλος, μια και δεν …παραιτήθηκε η δήμαρχος.

Πάντως το κείμενο της παραίτησης φτιάχτηκε…. αλλά υπογραφή στο τέλος δεν έβαλε κανείς!!!

 

-Τρεις ώρες μετά τα… ψηφίσματα για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης και την «απόπειρα» παραίτησης του

Στην μέση...
Στην μέση…

δημοτικού συμβουλίου ως αντίδραση του, η Δήμαρχος ανάγνωσε την «απολογία πεπραγμένων» της διοίκησης που ήταν και το μοναδικό θέμα(Γίνεται μόνο 1 φορά τον χρόνο) και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Πριν αρχίσει την ομιλία της, έφυγαν ο Παντελής Γρετζελιάς και η ομάδα του…

Και φθάσαμε στις 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, να έχουν μείνουν στον χώρο

...και στο τέλος!!!
…και στο τέλος!!!

του συμβουλίου ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ευλαβικά παρακολουθούσαν την συζήτηση, σεβόμενοι τον θεσμό του Δημοτικού συμβουλίου…”

Προηγούμενο άρθρο“Κυρώσεις από αύριο στους Δήμους που δεν απογράφησαν”!
Επόμενο άρθροΤι προβλέπει το νέο “Ρυθμιστικό” για γήπεδο ΑΕΚ & Άλσος (άρθρα 18,19,81,82)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.