“Παιδικά Χαμόγελα” στο πρόγραμμα θερινής άθλησης του Δήμου Φ.Χ. (photos)

0

Παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θερινής αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας, κατέκλυσαν την Παρασκευή 4-7-2014 τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού προπονητηρίου beach Volley στο ΣΕΦ.

Εκατόν είκοσι επίδοξοι μικροί υποψήφιοι αθλητές του Beach Volley επισκέφτηκαν το ΣΕΦ για 4 ώρες, σε μία ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος Attica Beach Volley Club.

Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν τα παιδιά διαφόρων ηλικιών από 5 έως 12 να έχουν μία πρώτη επαφή με το άθλημα και οι διακεκριμένοι προπονητές του Αttica να τους μυήσουν στα μυστικά του.

Στα πλαίσια αυτά, δίδαξαν στα παιδιά κανονισμούς και βασικά τεχνικά στοιχεία ο επικεφαλής των προπονητών του Αttica και προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας μαζί με τον προπονητή Στάθη Χανδρινό μέλος του τεχνικού team της Εθνικής ομάδας Βeach Volley.

Επίσης έπαιξαν Βeach Volley υπό τις οδηγίες του διεθνή πετοσφαιριστή, παγκόσμιου πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη Άκη Χατζηαντωνίου. Κατόπιν η ειδική συνεργάτης καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ειρήνη Μπάτη, εφάρμοσε πρόγραμμα νευρομυικής συναρμογής και ρυθμού παιγνιώδους μορφή.

Στο τέλος τα παιδιά και στους συνοδούς τους έδωσε βασική κατεύθυνση για την καλοκαιρινή διατροφή ο διακεκριμένος διατροφολόγος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ειδικός συνεργάτης του Attica, Γιώργος Μουλίνος.

Προηγούμενο άρθροΗ “Στρούγκα” για την συγκέντρωση της περασμένης Πέμπτης…
Επόμενο άρθροΚαύσωνας, μπουρίνια και βοριάδες τη Δευτέρα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.