ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Η νέα ανανεωμένη έντυπη εφημερίδα του Fx-news (ΙΟΥΛΙΟΣ)

0
Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου

fx-efhmerida-ioylios-2014Κυκλοφορεί στο σύνολο της πόλης από την Τρίτη 8 Ιουλίου, η ανανεωμένη έντυπη εφημερίδα του Fx-news του Ιουλίου και η θεματολογία της συζητείται ευρέως… σε όλα τα «στέκια» της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!!!

Τα κύρια θέματα της εφημερίδας:

editorial-Πέρασαν 14 μήνες από την 1η κυκλοφορία της έντυπης εφημερίδας μας, και μετά από 14 τεύχη που όλοι διαβάσατε, και οι περισσότεροι αγκαλιάσατε, ήρθε η ώρα να κάνουμε το 1ο μεγάλο μας «λίφτινγκ».
Όπως βλέπετε, η εφημερίδα μας, έχει αλλάξει εμφάνιση και σχήμα. Η ανθρώπινη τάση για εξέλιξη -την οποία στην FX την έχουμε σε υπερθετικό βαθμό- οδήγησε στο αποτέλεσμα που κρατάτε στα χέρια σας.
Το «λίφτινγκ» στην εμφάνιση της εφημερίδας μας, ήταν η μοναδική αλλαγή που κάναμε. Για την ακρίβεια μια παρέμβαση αισθητικής και καλλιτεχνικής φύσεως. Διότι στο περιεχόμενο της εφημερίδας δηλαδή, στο «ζουμί» που λένε οι παλιοί, στην «φιλοσοφία» που λένε οι νεότεροι… μείναμε «σταθεροί»…
Μείναμε «σταθεροί» στις αρχές μας, μείναμε «σταθεροί» στο καθημερινό ρεπορτάζ μας, μείναμε «σταθεροί»… «οργώνοντας» καθημερινά με μια κάμερα στον ώμο τα 3.730.000 τετραγωνικά μέτρα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, για να ενημερώσουμε τον δημότη, να εκθέσουμε στην «εξουσία» τα μεγάλα προβλήματά του και να προβάλλουμε τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της ιστορικής πόλης μας…
Και φυσικά θα συνεχίσουμε να είμαστε «σταθεροί», μια και τα αποτελέσματα τόσο της ηλεκτρονικής μας 24ωρης εφημερίδας (Fx-news.gr), όσο και της έντυπης, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς και να εξελίσσουμε την Fx καθημερινά… Και το σημαντικότερο:
Να συνεχίσουμε, περπατώντας με το κεφάλι ψηλά…
Να συνεχίσουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ

 

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του “Συντονιστικού κατοίκων Φ.Χ.” με αιχμές στα τοπικά ΜΜΕ, και όχι μόνο… (απάντηση)
Επόμενο άρθροΜεγάλη συνέντευξη του Άρη Βασιλόπουλου αποκλειστικά στο Fx-news!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.