“Ευχαριστήρια” επιστολή με “αιχμές”, από την “Φωτογραφική ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας”!

0

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον κύριο Δημήτρη Μιμίδη την παρακάτω επιστολή:

arxeio-fx-fotografikh-omadaΜε την παρούσα επιστολή θέλω να “ευχαριστήσω” κατ’αρχήν τον τοπικό τύπο που στήριξε τις δύο εκδηλώσεις πολιτισμού που έγιναν στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. από τις 26/6 μέχρι τις 29/6.

Το θεατρικό και η Έκθεση Φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκαν ήταν το κύκνειο άσμα του πολιτισμού υπο την αιγίδα του Δήμου με εθελοντική προσφορά.
Διαπίστωσα δε οτι τον τελευταίο καιρό οι δημοσιεύσεις του τοπικού τύπου ήταν πολύ σημαντικότερες του Πολιτισμού (π.χ. συνεστιάσεις κλπ).
Επίσης ένα τεράστιο “ευχαριστώ” για την παρούσία των υποψηφίων δημάρχων και συμβούλων (πλην ελαχίστων εκλεγμένων και μη συμβούλων, 6 τον αριθμό οι οποίοι παρεβρέθηκαν και στις δύο εκδηλώσεις).
Δυστυχώς για εμάς, η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει προ πολλού. 
Το οξύμωρο δε είναι ότι κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι στην προεκλογική περίοδο με καλούσαν να τους ενημερώσω για τα προβλήματα του Πολιτισμού στο Δήμο μας.

Όσο για τη σημερινή δημοτική αρχή, τα τέσσερα χρόνια σε θέματα πολιτισμού έλαμψε δια της απουσίας της.

Το FX News ήταν το μόνο μέσο που ανταποκρίθηκε και στήριξε τις εκδηλώσεις αυτές.
unnamed2-498x690
Προηγούμενο άρθροΣτρούγκα, Κυριακή 29/6: Ο χώρος που όλοι ξέρουμε
Επόμενο άρθροΚαι το Ε.Α.Μ. την Πέμπτη στην πλατεία Πατριάρχου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.