ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: “Σήμερα είμαστε όλοι ΑΕΚ”, στη Βουλή για το ρυθμιστικό…

0

“Σήμερα είμαστε όλοι ΑΕΚ. Γιατί πράγματι πρέπει να γίνει αυτό το γήπεδο εκεί . Είναι κοινωνική ανάγκη και για την ομάδα της ΑΕΚ αλλά και για την Νέα Φιλαδέλφεια” είπε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο άρθρο που αφορά στο νέο γηπέδο της ΑΕΚ, και το οποίο περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου “Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις”.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο συγκεκριμένο ζήτημα λέγοντας ότι για ένα απλό θέμα δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

“Ούτε σε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να κάτσετε σε ένα τραπέζι και να πάρετε μια καθαρή απόφαση. Γιατί πολιτεύεστε με το δόγμα του ‘να τα έχουμε με όλους καλά’. Έτσι νομίζετε ότι θα πάρετε την εξουσία. Πολύ λανθασμένο δόγμα” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: “Φοβάστε να πάρετε καθαρή θέση για οποιοδήποτε θέμα. Είστε παντελώς ανίκανοι να κυβερνήσετε. Επικίνδυνοι. Και το γήπεδο της ΑΕΚ το αποδεικνύει”.

ΠΗΓΗenikos.gr
Προηγούμενο άρθροΕθελοντές Π.Π.Ν.Φ.: Εκπαίδευση & Ενημέρωση!
Επόμενο άρθροΑποσύρθηκε το Ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.