Αυτός είναι ο «δράκος»…

0

ASTY5_533_355Ο Σωτήρης Ευστρατίου, γεννηθείς στις 20/9/1979 στην Καβάλα, είναι ο «δράκος» της Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για βιασμό, κλοπή και ξυλοδαρμό.

Η φωτογραφία του κατηγορούμενου δημοσιοποιήθηκε μετά από εισαγγελική απόφαση. Θεωρείται ότι έτσι θα γίνει ευκολότερος ο εντοπισμός περισσότερων θυμάτων του 35χρονου.

Οι αρχές τον συνέλαβαν καθώς πραγματοποιούσε επιθέσεις σε «ροζ» πιάτσες της Θεσσαλονίκης. Στις 16/7 ο 35χρονος είχε αναγκάσει νεαρό Έλληνα να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο του σε απόμερη περιοχή. Στην συνέχεια τον ξυλοκόπησε και του αφαίρεσε 330 ευρώ.

Μέρες νωρίτερα ο κατηγορούμενος είχε χρησιμοποιήσει την ίδια μέθοδο και σε μια αλλοδαπή γυναίκα. Με την βία την έβαλε στο αμάξι της και την ανάγκασε να πάει σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου και την βίασε. Φεύγοντας της έκλεψε 80 ευρώ.

Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και του επιβλήθηκε προσωρινή κράτηση με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες για την δράση του ή θέλει να καταγγείλει κάποιο περιστατικό μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας στο τηλέφωνο 2310-502741 ή με τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας.

d14-620x380

 

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Algerie…
Επόμενο άρθροΤο Φιλαδελφειώτικο μουσικό συγκρότημα «TΡ.I.ΠA» στο Fx!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.