Απάντηση με ένα link στο “Χαμπέρι”…

0

pageΛάβαμε από τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο “Κατάληψη Στρούγκα” ενημερωτικό δελτίο μέσω e-mail, στο οποίο μας παρουσιάζει το {όγδοο φύλλο του “Χαμπεριού”, της εφημερίδας για την ενημέρωση και την οριζόντια επικοινωνία στη Νέα Φιλαδέλφεια}. Στην εφημερίδαυπάρχει ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο: “Τι μαθαίνεις διαβάζοντας τον τοπικό τύπο;”:

Το σχόλιο για τον τοπικό τύπο (ΚΛΙΚ για μεγέθυνση):

3Συγκεκριμένα για το Fx γράφει/ουν (ανώνυμο άρθρο) ότι: Έτσι, το F-X news του Βασίλη Βέττου, λύνει το πρόβλημα της υποχρεωτικής, πλέον, προβολής απόψεων με τις οποίες διαφωνεί, κατακρίνοντας μια ανακοίνωση του Συντονιστικού Κατοίκων και δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να ξαναδημοσιεύσει τις απόψεις του (αφού πρώτα τις δημοσίευε «με επιφύλαξη»). Είναι κι αυτό μια κάποια λύσις, μια λακκούβα στην άμμο για να κρύψει κανείς το κεφάλι του.” 

Δείτε και το τελευταίο δελτίο τύπου του “Συντονιστικού κατοίκων Φ.Χ.” που δημοσιεύσαμε & “κατακρίναμε” (στο οποίο αναφέρεται το άρθρο), και στο οποίο κατηγορούσε τον τοπικό τύπο με απίστευτες και αστήρικτες εκφράσεις … στο οποίο και απαντήσαμε→ ΕΔΩ.

Για το σχόλιο της “εφημερίδας” αρχικά θα απαντήσουμε με ένα link: ΡΕΠΟΡΤΑΖ Fx-news.gr

Θα συνεχίσουμε με απόσπασμα από το editorial του Βασίλη Βέττου από το τελευταίο τεύχος της έντυπης εφημερίδας Ιουλίου:

“[…]Μείναμε «σταθεροί» στις αρχές μας, μείναμε «σταθεροί» στο καθημερινό ρεπορτάζ μας, μείναμε «σταθεροί»… «οργώνοντας» καθημερινά με μια κάμερα στον ώμο τα 3.730.000 τετραγωνικά μέτρα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, για να ενημερώσουμε τον δημότη, να εκθέσουμε στην «εξουσία» τα μεγάλα προβλήματά του και να προβάλλουμε τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της ιστορικής πόλης μας…
Και φυσικά θα συνεχίσουμε να είμαστε «σταθεροί», μια και τα αποτελέσματα τόσο της ηλεκτρονικής μας 24ωρης εφημερίδας (Fx-news.gr), όσο και της έντυπης, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς και να εξελίσσουμε την Fx καθημερινά… Και το σημαντικότερο:
Να συνεχίσουμε, περπατώντας με το κεφάλι ψηλά…
Να συνεχίσουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ

Και θα καταλήξουμε με άλλο ένα link: ΕΔΩ

ΥΓ. Φυσικά και δεν περιμένουμε διευκρινίσεις, στοιχεία και αποδείξεις για τις ανώνυμες βαρύτατες κατηγορίες που υπάρχουν στο κείμενο. Ούτε φυσικά θα ασχοληθούμε περαιτέρω. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας (για να ζήσουμε την οικογένεια μας) όπως την ξεκινήσαμε το 2010. Σε όποιον αρέσουμε μας διαβάζει. Σε όποιον δεν αρέσουμε: “Υπάρχουν, επιπλέον, κι άλλες ηλεκτρονικές εκδόσεις, ορισμένες απ’ τις οποίες τις διαχειρίζονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι”

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο: Και νέα εξαφάνιση αεροπλάνου…
Επόμενο άρθροΒρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Algerie…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.