Αναβλήθηκε τελικά η συνεδρίαση στο ΣΥΡΙΖΑ παρουσία Τσίπρα!

0

page Για την επόμενη Πέμπτη αναβλήθηκε εκ νέου, η συνεδρίαση της επιτροπής για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και το γηπέδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κατάθεση δύο νέων νομοσχεδίων, τα οποία έχουν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, καθώς περιλαμβάνουν προαπαιτούμενα για την δανειακή σύμβαση και πρέπει να έχουν ψηφιστεί μέχρι την 1η Ιουλίου, πηγαίνει πιο πίσω το νομοσχέδιο για το γήπεδο.

Η τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, στην οποία το νομοσχέδιο θα πάρει την τελική του μορφή, αν και είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης, μετατίθεται για τις 3 Ιουλίου.

Αμέσως μετά το νομοσχέδιο θα διαβιβαστεί στην ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση, διαδικασία που θα γίνει πριν από την ολοκλήρωση των εργασιών του Α’ Θερινού Τμήματος της Βουλής στις 10 Ιουλίου.

Προηγούμενο άρθροKαι η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α την Πέμπτη στην πλατεία Πατριάρχου…
Επόμενο άρθροMοντέρνο ποδόσφαιρο, από το Ρίο μέχρι την Ν. Φιλαδέλφεια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.