Άρης Βασιλόπουλος: “Το πρόβλημά μας είναι το…”

0

-VASILOPOYLOY-FX-NEWSΟ νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας επεσήμανε πως θα υπάρξουν συναντήσεις με την πλευρά της Ένωσης για την «Αγιά Σοφιά»

Χωρίς να αναφερθεί σε όσα ειπώθηκαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (24/7), ο Άρης Βασιλόπουλος τόνισε με δηλώσεις του πως δεν είναι το γήπεδο της ΑΕΚ το πρόβλημα για τη νέα δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα ο νέος δήμαρχος της πόλης ανέφερε ότι θα υπάρξουν συναντήσεις με την πλευρά της Ένωσης επισημαίνοντας ότι το πρόβλημά της παράταξής του είναι ο νόμος για το Ρυθμιστικό Σχέδιο στο σύνολό του.

Αναλυτικά μιλώντας στην εφημερίδα «Livesport» σημείωσε:

«Καμία δήλωση, κανένα σχόλιο για όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου. Το μόνο που θα πω είναι ότι το πρόβλημα μας δεν είναι το γήπεδο. Το πρόβλημα μας είναι ο νόμος που ψηφίζεται για το Ρυθμιστικό. Η κυβέρνηση. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τα πάντα με όλους. Και φυσικά θα γίνουν συναντήσεις με την ΑΕΚ. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα τοποθετηθώ συνολικά. Όχι μόνο για το γήπεδο, αλλά κυρίως για το Ρυθμιστικό».

ΠΗΓΗgr.news.yahoo.com
Προηγούμενο άρθροΑεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη…
Επόμενο άρθρο“Φαντάσματα” στους Δήμους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.