Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το Boeing

0

katherine-tee-mh370-tpyp8vacxp2em8e69i2_fct620x465_t460

Η βρετανίδα ιστιοπλόος Κάθριν Τέε που βρισκόταν με το σκάφος της κοντά στην Ινδονησία τις ημέρες της εξαφάνισης της πτήσης MH730 δηλώνει πως είδε το αεροσκάφος να πέφτει φλεγόμενο στον νότιο Ινδικό Ωκεανό και – σύμφωνα με μέλη σχετικού site – ίσως είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την πτήση.

Υποστηρίζει πως είδε στον ουρανό ένα αεροσκάφος να καίγεται, αφήνοντας μία ουρά από μαύρο καπνό, στο μισό περίπου ύψος από αυτό που είχαν δύο άλλα αεροσκάφη που πετούσαν εκείνη την ώρα στον ουρανό.

Μιλώντας στην Phuket Gazette δήλωσε πως αρχικά θεώρησε ότι ίσως επρόκειτο για μετεωρίτη, ωστόσο όταν άκουσε πως οι έρευνες γίνονταν στην περιοχή αυτή, σκέφτηκε πως ίσως αυτό που είδε είχε να κάνει με το χαμένο αεροπλάνο.

Μέλη ενός φόρουμ για την χαμένη πτήση την παρακίνησαν να υποβάλλει την μαρτυρία της στο αρμόδιο συντονιστικό κέντρο, εξετάζοντας τόσο τη μαρτυρία της, όσο και την πορεία του ιστιοπλοϊκού της, την οποία υπέβαλλε στο site.

Η αξιοπιστία της μαρτυρίας της κ. Τεε εξετάζεται, ενώ και η ίδια αναφέρει πως αρχικά ούτε η ίδια πίστευε στα μάτια της, πάντως οι αρμόδιες αρχές την λαμβάνουν υπόψη τους, σύμφωνα με επιστολές που υποστηρίζει πως της έστειλαν.

“Υπάρχει η πιθανότητα η μαρτυρία μου να βοηθήσει τις οικογένειες των αγνοουμένων; Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήμουν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή αλλά επέλεξα να μην αναφέρω όσα είδα. Ίσως έπρεπε να έχω μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μου και να πω κάτι νωρίτερα” ανέφερε.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΝ. Χαλκηδόνα: Νεότερα… για το εργαστήριο πλαστών διαβατηρίων!
Επόμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (Άλσος – Γήπεδο ΑΕΚ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.