41 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια! Αναλυτικά… (video)

0

Sky at SunsetΤο πρώτο σημαντικό επεισόδιο ζέστης αναμένεται να σημειωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες στη χώρα μας με την κορύφωση του καύσωνα να γίνεται την Πέμπτη. Η θερμοκρασία μάλιστα αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 40-41 βαθμούς κελσίου ειδικά στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές του Ελλαδικού χώρου.

Η περιοχή μας η οποία παραδοσιακά ανήκει στις ιδιαίτερα ευπαθείς στη ζέστη περιοχές αναμένεται να σημειώσει μέχρι και 41 βαθμούς τοπικά στο κέντρο και στις βόρειες παρυφές της Νέας Φιλαδέλφειας ιδιαίτερα τη Πέμπτη.

Η ζέστη θα αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στη Νέα Φιλαδέλφεια από τη Τετάρτη με τις θερμοκρασίες να προσεγγίζουν μέχρι και τους 38 βαθμούς στο κέντρο και τις βόρειες παρυφές της πόλης.

Αν και από τη Παρασκευή περιμένουμε μικρή πτώση στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα η Αττική δεν φαίνεται να δροσίζεται σημαντικά και έτσι πάλι οι θερμοκρασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα.

Τις ώρες του καύσωνα και ειδικά στη Νέα Φιλαδέλφεια το κοινό θα πρέπει να ντύνεται ελαφρά,να αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο και να αποφεύγει επίσης να εκτελεί κοπιώδεις εργασίες όσο βρίσκεται έξω.

Καθώς το επίκεντρο της ζέστης στην Αττική θα είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και το Θριάσιο πεδίο το κοινό θα πρέπει να καταναλώνει αρκετά υγρά (νερό,χυμούς κτλ) όσο βρίσκεται στο δρόμο ώστε να παραμένει επαρκώς ενυδατωμένος ο οργανισμός.

ΠΗΓΗNEA FILADELFEIA HEAT TEAM
Προηγούμενο άρθροΟι TOP 10 των Δημοτικών εκλογών στη Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα!
Επόμενο άρθροΣχόλιο του “Συντονιστικού κατοίκων”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.