Φωτορεπορτάζ από το 1ο «Μετεκλογικό» Δημοτικό Συμβούλιο Φ.Χ.!

0

pageΜε μεγάλο ενδιαφέρον όπως και αναμενόταν έγινε την Δευτέρα 16/06 το πρώτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, μετά τις τελευταίες εκλογές του Μάη, τις οποίες και κέρδισε η παράταξη «Δύναμη πολιτών» με τον επικεφαλή της Άρη Βασιλόπουλο να είναι ο νέος δήμαρχος της πόλης από 1η Σεπτέμβρη και τα επόμενα 5 χρόνια.

Το μεγάλο θέμα που συζητήθηκε “εκτός ημερησίας διάταξης” ήταν το περιβόητο ρυθμιστικό σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά έχει και σχέση με το Γήπεδο της ΑΕΚ…

Επίσης ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίηση τους δύο δημοτικοί σύμβουλοι, συζητήθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού με ερωτήματα… και δείτε τα σημαντικότερα σημεία της συνεδρίασης στο video που θα δημοσιεύσει το Fx σε επόμενη ανάρτηση!

Δείτε το Φωτορεπορτάζ από το 1ο «Μετεκλογικό» Δημοτικό Συμβούλιο:

 

 

Προηγούμενο άρθροFlorica Leonida: Από παγκόσμια πρωταθλήτρια… “συνοδός πολυτελείας”! (photos)
Επόμενο άρθρο«Αντε γαμ@@@@ Ελλάδα!»… είπε η προκλητική…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.