Οικολογικό πλυντήριο ρούχων με… ψάρια!

0

1Στην εμφάνιση και μόνο προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Ένας γυάλινος διάφανος κάδος με ένα ύφασμα στο εσωτερικό του και μικροσκοπικά ψαράκια να κολυμπούν ολόγυρα! Εύλογα κάποιος αναρωτιέται τι μηχάνημα είναι αυτό που θυμίζει πλυντήριο ρούχων; Το πρωτότυπο Pecera Robot Fish Washing Machine είναι ένα πλυντήριο ρούχων στο οποίο δεν απαιτείται απορρυπαντικό ούτε μαλακτικό αφού όλη τη δουλειά την κάνουν τα ψαράκια… υπερήρωες!

2Αυτά διώχνουν τους ρύπους από τα ρούχα, χωρίς να καταστρέφουν τα υφάσματα και λειτουργούν πέρα για πέρα οικολογικά, ενώ σέβονται απόλυτα το περιβάλλον. Το καινοτόμο αυτό concept αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε από τον Κορεάτη σχεδιαστή Chan Yeop Jeong για τον διαγωνισμό Electrolux Design 2014, με πολλές αξιώσεις για μελλοντική χρήση.

3

 

ΠΗΓΗperierga.gr
Προηγούμενο άρθρο37 χρόνια φυλακή, στον “οικολόγο” Δημοσθένη Βεργή!
Επόμενο άρθρο162 εκ. για τη δωρεάν φιλοξενία 68.000 παιδιών σε παιδικούς σταθμούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.