Δεν έγινε η ανοιχτή συζήτηση στο ΠΠΙΕΔ για το «ρυθμιστικό»…

0

20140624_192850Την Τρίτη στις 7.00μμ στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς -Δεκελείας 154 & Αττάλειας – Νέα Φιλαδέλφεια), είχε προγραμματιστεί να γίνει η εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση, την οποία οργάνωσαν οι δημοτικές παρατάξεις «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» -Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης  και «Δύναμη Πολιτών»-νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, με θέμα το νέο «Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (Ρ.Σ.Α.)».

Πριν τις 7.οομμ, το θεατράκι του ΠΠΙΕΔ ήταν γεμάτο, τόσο από οπαδούς της ΑΕΚ που φώναζαν υπέρ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και από πολλούς δημότες που προσήλθαν για την εκδήλωση. Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν “θερμή”, με απότέλεσμα μέχρι της 7.45μμ να μην έχει έρθει στο ΠΠΙΕΔ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, για “ευννόητους” λόγους. Ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης ήταν στον χώρο από τις 7.00μμ. (φωτογραφίες)

20140624_192855

Προηγούμενο άρθροMicrosoft YouthSpark: H Ενίσχυση των Νέων στον Ψηφιακό Κόσμο
Επόμενο άρθροΓυμνές γνωστές Ελληνίδες σε ασπρόμαυρο φόντο… (photo)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.