“Ζούμε Μαζί”: Επιστολή Απόστολου Κόντου

0

zoyme-mazi-kontos (3)

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ζούμε Μαζί» και ο Απόστολος Κόντος έδωσαν μία δύσκολη αλλά έντιμη εκλογική μάχη, που αποδείχτηκε έως την τελευταία στιγμή αμφίρροπη .Το εκλογικό αποτέλεσμα ,που δεν ήταν για εμάς το αναμενόμενο, κατέταξε με μικρές διαφορές ψήφων τις παρατάξεις που θα συγκροτήσουν το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της ενιαίας πόλης μας.

  Συγχαίρουμε τις δύο Δημοτικές Παρατάξεις που εξελέγησαν ως υποψήφιες για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα τους.

  Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη, τους συνεργάτες μας και τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην προσπάθειά μας. Κυρίως ευχαριστούμε από καρδιάς τους  2819 συμπολίτες μας της Ν. Φιλαδέλφειας και της Ν. Χαλκηδόνας που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους, ενεργώντας απαρέγκλιτα σύμφωνα με τις αρχές μας και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΈνωσης Συλλόγων Γονέων: Tα χωροταξικά όρια των σχολείων
Επόμενο άρθροΟι Έλληνες απομυθοποιούν και την Ευρώπη και τα Κόμματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.