Πάτρα: Ατύχημα λεωφορείου με 21 τραυματίες

0

 

αρχείο λήψης

Στους 21 ανέρχονται – σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δημοσιογράφοι των οποίων που βρίσκονται επί τόπου – οι τραυματίες από το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το πρωί στην Περιμετρική Πατρών, όταν υπεραστικό λεωφορείο με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων, βγήκε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε σε παράδρομο.

Σύμφωνα με το Patras Times, κανείς από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Επί τόπου παραμένουν γιατροί που δίνουν σε τραυματισμένους ελαφρά τις πρώτες βοήθειες και εξετάζουν τους επιβαίνοντες.

Το ατύχημα έγινε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ωστόσο πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν πως έσκασε το λάστιχο του οχήματος, καθ΄οδόν. Οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος προκαλούν αίσθηση και είναι ευτύχημα ότι δεν υπήρξαν σοβαρότερα αποτελέσματα.

Αμέσως στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες της τροχαίας, που βοήθησαν τους επιβάτες να βγουν από το λεωφορείο.

Τα υπεραστικό λεωφορείο είχε αναχωρήσει από τον Πύργο της Ηλείας, ενώ αξιωματικοί της Τροχαίας Πατρών έχουν ξεκινήσει τις έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια του ατυχήματος.

poulman3

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλία από τους κατοίκους ΦΧ για το Άλσος
Επόμενο άρθροΟι πιο νέοι εκλεγμένοι Δήμαρχοι (Μέρος Α΄)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.