“Μ.Α.Μ.” από την σέξι Nαταλία Δραγούμη! (photos)

0

Dragoumi_483_355Ένα νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα έκανε η Ναταλία Δραγούμη, όπου αυτή την φορά δεν υποδύεται κάποιο ρόλο αλλά την οικοδέσποινα της τηλεοπτικής εκπομπή Μ.Α.Μ. Σκοπός της είναι, να ταξιδεύει τον καλεσμένο της πίσω στο χρόνο, για να του θυμίζει γεύσεις και αρώματα που έχει από την παιδική του ηλικία. Μαζί μαγειρεύουν, γεύονται, θυμούνται και νοσταλγούν άλλες εποχές, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη τη, μίλησε για το νέο της βήμα στο κανάλι του Alpha.

«Δεν θα υποδυθώ τη νοικοκυρά ή τη μαγείρισσα. Θεωρώ ότι είμαι μια σύγχρονη μαμά και ένας άνθρωπος που θέλει να μάθει κάποια πράγματα από τους καλεσμένους του. Δεν με ενοχλεί καθόλου το να με θεωρούν σέξι. Με χαροποιεί αντιθέτως πάρα πολύ. Θεωρώ ότι μια γυναίκα πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω αυτό το άγχος ότι στηρίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, ότι δεν υπάρχει «κάτι» που να βγαίνει από μέσα μου.

Προέρχομαι από μια οικογένεια από την οποίαν έχω πάρει την παιδεία να καταλαβαίνω ποια είμαι και να μην έχω ποτέ το άγχος αυτό. Δεν με μεγάλωσαν οι γονείς μου λέγοντας μου πόσο όμορφη είμαι. Αντιθέτως, πολλές φορές ένιωθα το αντίθετο», δήλωσε στο Tv Έθνος.

Δείτε μερικές παλιές φωτογραφίες της πάντα σέξυ Ναταλίας:

Προηγούμενο άρθρο“Διακόπηκε” η συζήτηση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για το Άλσος Ν.Φ. στο Πνευματικό κέντρο, λόγω…!!!
Επόμενο άρθροΑυτοδιοικητικές Εκλογές: Λεπτομέρειες που δεν ξέρατε
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.