Λονδίνο: Το πιο υγιεινό εστιατόριο είναι..Ελληνικό!

0

realgreek7

Οι Βρετανοί μπορεί να μη φημίζονται για τις γεύσεις και την κουζίνα τους, ωστόσο κατάπως φαίνεται ξέρουν να εκτιμούν την ελληνική κουζίνα και τα μεσογειακά πιάτα, τα οποία μάλιστα τιμούν δεόντως σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου. Το Real Greek κάνει θραύση στη βρετανική πρωτεύουσα προσφέροντας μεσογειακές γεύσεις εν αφθονία, αρώματα Μεσογείου και πιάτα που… μυρίζουν Ελλάδα.

Με έμφαση στο κρέας και στα μαγειρευτά, με προϊόντα απευθείας από την πατρίδα, η ομάδα του εστιατορίου παρασκευάζει καθημερινά ένα μενού με νοστιμότατα πιάτα που γίνονται ανάρπαστα. Ντολμαδάκια, φέτα, χωριάτικη σαλάτα, γεμιστά, μουσακάς, τζατζίκι και άλλες γνωστές και μη γεύσεις παρελαύνουν στα τραπέζια και συνδυάζονται άριστα με το λευκό και το μπλε που κυριαρχούν στο χώρο. Το εστιατόριο αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα αλλά και στην άψογη εξυπηρέτηση, λαμβάνοντας μάλιστα το βραβείο του πιο υγιεινού εστιατορίου στο Λονδίνο.

ΠΗΓΗperierga.gr
Προηγούμενο άρθρο“Kάλεσμα ενάντια στο νέο ρυθμιστικό σχέδιο “
Επόμενο άρθροΣοκ: 18χρονος μαθητής αυτοκτόνησε την πρώτη ημέρα των Πανελληνίων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.