H πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού fitness και sexy

0

k_620

Jasmina Ilic-Aleksandrov είναι το νέο πρόσωπο της Reebok στο fitness. Ξεκίνησε παίζοντας μπάσκετ στη Σερβία, πέρασε από πολλές ομάδες –ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός- και πλέον έχει αφιερωθεί στην προσπάθεια να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή.

Το Κουρκούτι για λογαριασμό του Oneman.gr πρόλαβε να την ανακρίνει και να τη φωτογραφίσει αποκλειστικά, στην express επίσκεψή της στην Αθήνα, λίγες ημέρες πριν. Ήταν μάλιστα τόσο express και η ίδια η φωτογράφιση, που το μοντέλο μας δεν πρόλαβε καν να βάλει make-up!

Τι σημαίνει το fitness για σένα;

Πιστεύω ότι το fitness είναι τρόπος ζωής, όχι απλά ένας προορισμός. Πάντα ήθελα να «οδηγώ» μέσω παραδείγματος, γιατί όπως λένε για να κηρύττεις κάτι πρέπει να το ζεις. Πρόσφατα έτρεξα ένα διαδραστικό fitness project με όνομα Urban Fitness Fox και μέσω του blog προωθώ ένα τρόπο ζωής υγιεινό και ταυτόχρονα έντονο, ουσιαστικά αυτό που ακολουθώ και εγώ.

Ήθελα να εμπνεύσω κόσμο να αλλάξει τις κακές συνήθειές του και να εμπλακεί με έναν πιο σωστό τρόπο ζωής μέσω συγκεκριμένων συμβουλών fitness και διατροφής. Η ιδέα είναι να κάνω τους ανθρώπους να «ανταγωνιστούν» τον εαυτό τους ενώ περνούν καλά και να κάνουν πιο έξυπνες επιλογές για να ζουν πιο υγιεινά και στην πορεία να νιώσουν και να ζουν πραγματικά καλύτερα. Σε λιγότερο από 1 μήνα μάζεψα πολλούς followers και κόσμο που του άρεσε να βλέπει έναν άνθρωπο που είναι πρόθυμος να μοιραστεί τα «μυστικά του» με τον κόσμο, χωρίς να ζητά κάποιο αντάλλαγμα.

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ενωση Δημοτών Φ.Χ.”: Αλλαγές & συνέχιση του αγώνα, από τον Λύσανδρο Γεωργαμλή!
Επόμενο άρθρο“Διακόπηκε” η συζήτηση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για το Άλσος Ν.Φ. στο Πνευματικό κέντρο, λόγω…!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.