H μαμά Λεπέν στο Playboy!!!

0

260514184316_6435

Oι περισσότεροι γνωρίζουν τη Μαρίν Λεπέν, ως επικεφαλής του Γαλλικού Ακροδεξιού Κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» και αρκετοί τον ιδρυτή του Κόμματος και πατέρα της, Ζαν Μαρί Λεπέν.

Τη δεκαετία του ’80 όμως, πολλοί γνώρισαν…, ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Λεπέν, τη… μαμά, Πιερέτ Λεπέν, η οποία “έδωσε τα παπούτσια στο χέρι” στον σατράπη σύζυγό της, που υποστήριζε ότι, σύμφωνα με τις… παραδοσιακές Γαλλικές αξίες, «η γυναίκα είναι καλή μόνο για σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο και την εκπλήρωση των συζυγικών της καθηκόντων»…
Το 1987, λοιπόν, που χώρισε το σύζυγό της, η άτακτη Πιερέτ, μόλις 29 Μαΐων τότε, έκανε γυμνή φωτογράφηση στο Γαλλικό Playboy για να τον εκδικηθεί με όλα τα σύνεργα της καλής νοικοκυράς, απλώς ελαφρώς… ενδεδυμένη ή καλύτερα ενδεδυ(γ)μένη!

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθρο27 Μαΐου 1963 πεθαίνει ο Γ. Λαμπράκης
Επόμενο άρθροΈρχονται νέες απολύσεις για τους Δημ. Αστυνομικούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.