Εκλογές ΦΧ: Ξεκίνησαν οι συγκρίσεις και τα σχόλια

0

maxh-

Οι εκλογές τελείωσαν.. Νικητής αυτής της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Άρης Βασιλόπουλος και η παράταξη “Δύναμη Πολιτών”.

Ήρθε η ώρα και για το Fx-news να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό τον μεγάλο αγώνα πιστεύοντας πως όλοι όσοι εκλέχτηκαν θέλουν και θα προσπαθήσουν για το κοινό καλό της πόλης μας..

Από ΄κει και πέρα είδαμε και ακούσαμε πολλά..

Οι απόψεις των συνδημοτών μας για το εκλογικό αποτέλεσμα ποικίλουν! Πολλοί συγκρίνουν τη μια παράταξη με την άλλη, τους σταυρούς των υποψηφίων του ενός με τους σταυρούς των υποψηφίων του άλλου και φυσικά υπάρχει σύγκριση στα πιστεύω, στις ικανότητες και στην ιδεολογία της κάθε παράταξης.

Στο προσκήνιο βρισκόταν συνεχώς το γήπεδο της ΑΕΚ και ποιος από τους υποψηφίους  ήθελε πιο πολύ την κατασκευή του από τον άλλον και πάει λέγοντας..

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως ο καιρός είναι ο καλύτερος κριτής.. Γι΄αυτό κάντε λίγο υπομονή..

Το Fx-news καθημερινά θα σας ενημερώνει για όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τα… παραβάν..!

Προηγούμενο άρθροΑδρανείς λογαριασμοί: 15εκατ. ευρώ θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες
Επόμενο άρθροΔημ. Υπάλληλοι πούλησαν το σκαπτικό του.. Δήμου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.