Δήλωση υποψηφίου για βίαιη συμπεριφορά Αντιδημάρχου

0

Lamtzidhs_M_Yp_Dhmarxos_Kalamarias-431x398-22_91

Στην Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμαριάς, στην Πλαζ Αρετσούς, βρέθηκε,ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Μανόλης Λαμτζίδης και πολυπληθής ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του, μοιράζοντας έντυπο υλικό και συζητώντας με τους επισκέπτες και ιδιαίτερα με τους δημότες της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα, όμως, με την καταγγελία του κ. Μ. Λαμτζίδη, ο αρμόδιος Αντιδημάρχος Καλαμαριάς , Γ. Μύρτσος, επιχείρησε να «πετάξει έξω» τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, επικαλούμενος την «ιερότητα» της ημέρας, στους οποίους απηύθυνε περιφρονητικές και εξυβριστικές φράσεις, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία.

Την ίδια στιγμή, στην εκδήλωση διαφημίζονταν εμπορικές εταιρείες, ενώ την περιέτρεχαν μοιράζοντας υλικό και υποψήφιοι άλλων Συνδυασμών, όπως κατήγγειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς με τη Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς.

Η δήλωση του κ. Μανόλη Λαμτζίδη

«Ο λαός της Καλαμαριάς χρεώνει τη συμπεριφορά του κ. Μύρτσου στον ίδιο τον Κ. Μπακογλίδη προσωπικά, γιατί δεν είναι μεμονωμένη συμπεριφορά, αλλά έχει εκδηλωθεί και στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο, τόσο εντός, όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Η αντίδραση αυτή δείχνει ότι μας φοβούνται και ενοχλούνται από την παρουσία μας.

Δε θα σταματήσουμε ούτε λεπτό τη δράση μας, αλλά περιμένουμε από τον κ. Μπακογλίδη να πάρει θέση για αυτόν τον εξαιρετικά ευγενικό, προσηνή και μειλίχιο Αντιδήμαρχο, που ακούει στο όνομα «Μύρτσος», του οποίου η παρουσία στο ψηφοδέλτιο περιποιεί τιμή στον κ. Μπακογλίδη, αλλά και στο λαό της Καλαμαριάς».

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Την Τετάρτη η κεντρική ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου
Επόμενο άρθρο“Λαϊκή Συσπείρωση”: Φωτορεπορτάζ από την κεντρική ομιλία της Δανάης Γκούμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.