Εκλογές: Αύριο η ανακοίνωση όλων των συνδυασμών

0

alco-mprosta-i-n-d-stis-ethnikes-probadisma-suriza-stis-euroekloges

Αύριο, Σάββατο, 3 Μαΐου, ανακηρύσσονται σε δημόσια συνεδρίαση από τα Πρωτοδικεία της χώρας οι συνδυασμοί που έχουν δηλωθεί νόμιμα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη.

Οι αποφάσεις θα σταλούν στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία του έντυπου υλικού των εκλογών. Αρχικά όμως θα πρέπει να σταλούν μέρος της κάθε απόφασης, δηλαδή η ονομασία κάθε συνδυασμού και ο επικεφαλής κάθε συνδυασμού, προκειμένου να απομονωθεί η πληροφορία που χρειάζεται να μεταδοθεί επειγόντως στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αμέσως μετά την έκδοση των αποφάσεων των Πρωτοδικείων θα σταλεί επικυρωμένο αντίγραφο της πλήρους απόφασης στην οικεία περιφερειακή ενότητα της έδρας του Πρωτοδικείου φερειακή ενότητα της έδρας του Πρωτοδικείου και στη Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΠΗΓΗlocalit.gr
Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Η Νέα εφημερίδα του Fx-news (Μάιος 2014)!
Επόμενο άρθροΤροπολογία για τις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.