“Λαϊκή Συσπείρωση”: Φωτορεπορτάζ από την κεντρική ομιλία της Δανάης Γκούμα

0

To κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, για στήριξη των ψηφοδελτίων με το γαρύφαλλο στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, για κόκκινη ψήφο στις ευρωεκλογές, αντήχησε από την κεντρική πλατείας της Ν. Φιλαδέλφειας το βράδυ του Σαββάτου.

Από το βήμα της συγκέντρωσης ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τόνισε μεταξύ άλλων ότι και στις τρεις κάλπες, το δίλημμα είναι ένα: «Αν οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, θα ενισχύσουν τη δική τους δύναμη, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ ή αν θα στηρίξουν τη δύναμη εκείνων που τους εκμεταλλεύονται και εκείνους που τους εξαπατούν. Αναφέρθηκε στα διλήμματα που βάζουν στο λαό, όπως εκείνο για την «κυβερνητική σταθερότητα», για «ανάπτυξη» που θα αυξήσει όμως μόνο τα κέρδη των λίγων και κάλεσε τους εργαζόμενους να μην υποταχθούν με το «καρότο» ούτε να φοβηθούν με το «μαστίγιο».

Η υποψήφια δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δανάη Γκούμα αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει στα σημερινά δεδομένα η τοπική διοίκηση, τη στήριξη που έχουν προσφέρει οι δυνάμεις του ευρωμονοδρόμου μέσα από αυτή, στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, τονίζοντας ότι οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επέλεξαν και επιλέγουν το δρόμο του αγώνα για τις λαϊκές ανάγκες αντί να «στρογγυλοκαθίσουν» σε θέσεις και αξιώματα.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Βιτάλης επανέλαβε την ξεκάθαρη θέση του Κόμματος ότι η ΕΕ δεν πρόκειται να αλλάξει σε όφελος του λαού, καλώντας το λαό να κρίνει με βάση την ίδια του τη ζωή. Σημείωσε επίσης ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος της πιο γνήσιας καταδίκης των κυβερνήσεων και των κομμάτων που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική.

Προηγούμενο άρθροΔήλωση υποψηφίου για βίαιη συμπεριφορά Αντιδημάρχου
Επόμενο άρθροΜετέτρεψαν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.