“Ζούμε μαζί”: Οι ομιλίες του Απόστολου Κόντου

0

koΗ Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ζούμε Μαζί με υποψήφιο δήμαρχο τον Απόστολο Κόντο στο πλαίσιο των προεκλογικών ομιλιών, διοργάνωσε τρεις πετυχημένες ομιλίες στις συνοικίες της Αγίας Μαρίνας (25/04) και των Απομάχων(27/04) στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη συνοικία Κάτω Κουκλάκι(28/04) της Νέας Χαλκηδόνας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας των περιοχών αυτών που προσήλθαν στις παραπάνω ομιλίες. Αναλυτικότερα:

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 25/04 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00
Την Παρασκευή 25/04/14 διεξήχθη η πρώτη προεκλογική ομιλία στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Οδού Νέστου καθώς και στη οδό Σερρών για να παρακολουθήσουν την ομιλία η οποία ξέφυγε από τα στενά όρια μιας τυπικής ομιλίας καθώς δόθηκε το βήμα στους ίδιους να θέσουν ερωτήματα στον υποψήφιο Δήμαρχο Απόστολο Κόντο. Απαντήσεις δόθηκαν ενώ εν συντομία ανακοινώθηκαν μέρη του προγράμματος μας.

ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟΜΑΧΩΝ 25/04 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00
Το Σάββατο 27/04/14 παρά τη κακοκαιρία που έπληττε τη περιοχή μας, διεξήχθη η δεύτερη προεκλογική ομιλία στη περιοχή των Απομάχων σε καφετέρια επί της πλατείας. Οι κάτοικοι της συνοικίας συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Απόστολο Κόντο και υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της περιοχής να δίνουν απαντήσεις για το μέλλον της περιοχής. Διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους της περιοχής και ανακοινώθηκαν μέρη του προγράμματος μας.

ΚΑΤΩ ΚΟΥΚΛΑΚΙ 28/04 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00
Τη Δευτέρα 28/04/14 διεξήχθη η τρίτη προεκλογική ομιλία στη πλατεία Κωνσταντινουπόλεως στο Κάτω Κουκλάκι. Κάτοικοι της συνοικίας συγκεντρώθηκαν στη πλατεία για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Απόστολου Κόντου για το μέλλον της περιοχής και του Δήμου μας. Το βήμα δόθηκε ξανά στους ίδιους για να εκφράσουν τα ερωτήματα τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Απόστολο Κόντο, ο οποίος απάντησε σε όλα βάσει του προγράμματος μας.

Γραφείο τύπου Ζούμε Μαζί

kon

Προηγούμενο άρθροΆρθρο του Άρη Βασιλόπουλου στην Εφημερίδα των συντακτών
Επόμενο άρθρο“νέο”: Οι προσεχείς συγκεντρώσεις του Γιώργου Αράπογλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.