Δήλωση Λύσανδρου Γεωργαμλή, για το σημερινό συλλαλητήριο των φιλάθλων της ΑΕΚ

0

geoΟ υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Λύσανδρος Γεωργαμλής (με την παράταξη “Ένωση δημοτών“), ο οποίος την Κυριακή θα διεκδικήσει την Δημαρχεία στον Β΄επαναληπτικό γύρο των Δημοτικών εκλογών, έκανε την παρακάτω δήλωση στο aekvoice.gr, σχετικά με το συλλαλητήριο των φιλάθλων της ΑΕΚ (Παρασκευή 23/05, 7.00μμ) στο χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ. Να σημειώσουμε ότι στις 8.00μμ στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Πατριάρχου), θα γίνει η κεντρική ομιλία της “Δύναμης Πολιτών” και του υπ. Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος είναι και ο εκλογικός αντίπαλος του κ. Γεωργαμλή την Κυριακή:

Δήλωση Λ. Γεωργαμλή

“Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής. Ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας έδειξε και με την πρώτη ψηφοφορία πως επιθυμεί την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, δίχως αλλά και προϋποθέσεις. Το αποψινό συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσει λαβές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να προστατεύσει την πόλη και την ιστορία της ομάδας, να μην παρασυρθεί από τίποτα και κανέναν. Η αποψινή συγκέντρωση πρέπει να είναι απλά μια εικόνα από το μέλλον, όταν η Νέα Φιλαδέλφεια θα παίρνει ξανά ζωή και «κιτρινόμαυρο» χρώμα με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Να είναι η πρώτη μέρα της νέας εποχής που έρχεται. Ζητώ απ’ όλους να είναι προσεκτικοί και να είναι βέβαιοι πως από την Δευτέρα ξημερώνει μια άλλη μέρα για την πόλη.”

Προηγούμενο άρθροΣταυροδοσία “Δύναμης Πολιτών”: Ποιοί θα εκλεγούν αν γίνει διοίκηση…
Επόμενο άρθροΚαθαρίστριες: Στον Άρειο Πάγο για επαναπρόσληψη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.