Ανοιχτή επιστολή του Λύσσανδρου Γεωργαμλή

0

georgamlis“Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές συμπολίτισσες Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, στην εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής.
Εμπιστοσύνη που μας έφερε στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μαίου, που θα κρίνει πολλά, αν όχι τα πάντα, για το Δήμο μας.
Σας κοιτάζω στα μάτια, όπως κάνω πάντα και σας διαβεβαιώνω ότι αυτή την εμπιστοσύνη δεν πρόκειτε να την προδώσω ποτέ. Ούτε πρόκειτε ποτέ να πάψω να είμαι ένας από σας.
Την επόμενη Κυριακή δεν διεκδικούμε τη νίκη για να κάτσουμε στις καρέκλες αλλά για να παλέψουμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.
Είμαστε απόλυτα ανεξάρτητοι. Δεν υπακούμε και δεν πειθαρχούμε σε καμία εντολή, είτε από κομματικά γραφεία προέρχετε είτε από οποιοδήποτε πρόσωπο.
Δεν θέλουμε να ανατρέψουμε κυβερνήσεις αλλά να κάνουμε καλύτερη την ενιαία πόλη μας. Την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, την πόλη που ζούν τα παιδιά μας.
Στην παράταξή μας δεν υπάρχουν κομματικοί εγκάθετοι. Υπάρχουν άνθρωποι με πείρα και γνώση αλλά και νέα παιδιά που έχουν όρεξη να προσφέρουν.
Στην ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ δεν υπάρχουν στρατιωτάκια. Υπάρχουν ανεξάρτητες φωνές.

Φίλες και φίλοι,
Δεν θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ, μόνο γιατι είμαστε ΑΕΚτζήδες αλλά γιατί είμαστε βέβαιοι ότι η κατασκευή του θα σημάνει μια νέα εποχή ανάπτυξης για το Δήμο μας.
Την Κυριακή ας πάμε ενωμένοι στην κάλπη, σαν μια γροθιά. Και ας πούμε το μεγάλο ναι, στο μέλλον των παιδιών μας.”

Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Προηγούμενο άρθροΔεν έχει κάνει ένσταση ο Γ. Αράπογλου, ΑΛΛΑ…
Επόμενο άρθροΕκλογές “ΠΑΣΑΡΕΛΑ”: Ποιοι διάσημοι και επώνυμοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.