Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για το Dreamland

Tον Ιούλιο το μεγάλο ραντεβού στην Αρχαία Ολυμπία!

0

794634

Tην Παρασκευή 25, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το DREAMLAND!

Το Dreamland είναι το πρώτο μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού! Οι διοργανωτές φρόντισαν να βρούνε το κατάλληλο χώρο στον οποίο τα φυσικά στοιχεία μαζί με κάποιες “πινελιές” και δημιουργίες θα καταφέρουν να δώσουν ένα αποτέλεσμα αντάξιο των παραμυθιών και των ονείρων μας!

Οι επισκέπτες του festival θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό! Σκοπός η διοργάνωση, οι υπηρεσίες όπως και το LINE UP με τους κορυφαίους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής να γίνουν σημείο αναφοράς και να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο Dance Festival στην Ελλάδα!

794636

Line up

Στο βασικό τριήμερο του Festival θα παρευρεθούν οι 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS της Dance μουσικής! Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο (djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές)!

Η συνεργασία με τα καλύτερα DJ LABELS και με τους single djs της χώρας θα είναι η βάση για την σωστή επιλογή μόνο των καλύτερων.

Τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώσουν Dancers με ιδιαίτερα Shows και εκκεντρικά κουστούμια, όπως και διάφορα άλλα Shows με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων!

Θα υπάρχουν 4 stages! Ένα κεντρικό (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης και το οποίο θα έχει chill out χαρακτήρα!

Το DREAMVILLE είναι ένα ζωντανό χωριό που καλωσορίζει τους 5.000 επισκέπτες του φεστιβάλ μετά από μια πληθωρική μέρα στην DREAMLAND. Είναι ένας χώρος που μπορούν να φιλοξενηθούν τουλάχιστον 2.500 σκηνές με την απαραίτητη φύλαξη και αστυνόμευση όπως και κάλυψη βασικών αναγκών (φαρμακεία, ντούζ, τουαλέτες, νερό, ηλεκτρικό)!

Επίσης θα υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες (οι τιμές θα είναι οι κατώτερες της αγοράς αλλά με την καλύτερη ποιότητα) αλλά και ειδικά διαμορφωμένος χώρος με εμπορικά περίπτερα! Για το συγκεκριμένο 3μερο έχει προβλεφθεί να υπάρχουν χώροι με luna park, rafting, canoeing, mountain bikes!

794635

Εγκαταστάσεις
-Γραφείο πληροφοριών
-Δυνατότητα να απολαύσετε ένα ωραίο πρωινό ή την βασική σας διατροφή (φρέσκα τρόφιμα)
-Camping σούπερ μάρκετ
-Φιλόξενο χώρο μπάρμπεκιου
-Ντουζιέρες
-Δυνατότητα να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά
-Πρώτες Βοήθειες
-Θυρίδες (δεν είναι δωρεάν!)

Η ποιότητα των υπηρεσιών, την εμπειρία και το όμορφο περιβάλλον, όλα συμβάλλουν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία του καλοκαιριού.

Οι μικρές, φορητές, μη επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές επιτρέπονται. Επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές δεν θα επιτρέπεται, εκτός αν έχουν εγκριθεί από τους υπεύθυνους!

 

ΠΗΓΗpatrasevents.gr
Προηγούμενο άρθροΤι ισχύει για την προβολή των υποψηφίων απο τα ΜΜΕ
Επόμενο άρθροΜεσσηνία: Εκεί που τα έθιμα του Πάσχα δεν είναι και τόσο…αθώα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.