Οι Σχολικοί Φύλακες Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας ευχαριστούν..

0

16bc3f3d94b00421be64ecddd530b6e3_XL

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ  ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξη και την άμεση ανταπόκριση του, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Αθλητισμού – Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ κ. Μιχάλη Κουτσάκη,  που την Δευτέρα 7 Απριλίου παραβρέθηκε στο δικαστήριο που είχαμε για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων και κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, τονίζοντας την άδική απομάκρυνση μας από τα σχολεία και τις επιπτώσεις της απουσία μας.

  Ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση και την παρουσία τους στο δικαστήριο τον κ. Γιώργο Ορταντζόγλου μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, που μας στηρίζει όλο αυτό το διάστημα .Τον κ. Δημήτρη Ζέτο  επίσης μέλος του Σωματείου καθώς και τον κ.  Παπακώστα Βασίλη .

 Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή του 3ου Εσπερινού  ΕΠΑΛ κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο  που παραβρέθηκε στο δικαστήριο καθώς και όλους τους Διευθυντές για τις συστατικές επιστολές που μας έδωσαν να προσκομίσουμε στο δικαστήριο, τονίζοντας σε αυτές την χρησιμότητα  του σχολικού φύλακα και την ανάγκη  της άμεσης επιστροφή μας στα σχολεία.

 Επίσης ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους, τον Πρόεδρο της Γ΄ ΕΛΜΕ  κ. Μπάμπη Κόκλα .

 Τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Νέας Φιλαδέλφείας και Νέας Χάλκήδόνας  κ.Τάσο Κωσταντινίδη ,τον Πρόεδρο του Συλλόγου του 1ου ΓΕΛ κ. Γιώργο  Ανεμογιάννη για την παρουσία τους  και για όλη την στήριξη που μας προσέφεραν  και την Γραμματέα του συλλόγου κ. Έλενα Γούλα για τα υποστηρικτικά ψηφίσματα τα οποία τόνιζαν την αναγκαιότητα της ύπαρξης του θεσμού του σχολικού φύλακα.

Προηγούμενο άρθρο“ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”: Ευχαριστήρια επιστολή
Επόμενο άρθροΥπέροχα Πασχαλινά σύνολα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.