Οι Εκλογές θα επηρεάσουν τις Πανελλαδικές;;;

0

14

Αμέσως μετά τις εκλογές θα γίνει η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, με τον υφυπουργό Παιδείας να δηλώνει πως θα γίνουν προσπάθειες ώστε οι εκλογές να μην γίνουν αιτία καθυστερήσεων στην ανακοίνωση των βαθμολογιών και των βάσεων.

Οι φετινές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τετάρτη, 28 Μαΐου, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ενώ τα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν από το Σάββατο, 21 Ιουνίου.
«Θα γίνει προσπάθεια ώστε οι διαδικασίες βαθμολόγησης των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Επομένως, η ανακοίνωση των βαθμολογιών και των βάσεων δεν θα καθυστερήσουν», ανέφερε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου, ερωτηθείς για το αν η καθυστέρηση στην έναρξη των εξετάσεων θα έχει συνέπειες στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, στα μέσα Ιουνίου οι υποψήφιοι θα αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουν έως τις αρχές Ιουλίου.

ΠΗΓΗdefencenet.gr
Προηγούμενο άρθροΑνατριχιαστικές λεπτομέρειες για το ναυάγιο του Νοτιοκορεατικού πλοίου
Επόμενο άρθροΕξειδικεύονται τα κριτήρια για το επίδομα των 500 έως 1000 ευρώ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.