Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

kataskevastikh.gr: Κουφώματα Αλουμινίου – Πόρτες Ασφαλείας

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Η εταιρεία kataskeyastikh.gr δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, υαλοπετασμάτων, αιθρίων και ειδικών κατασκευών με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας προσοχή στην ποιότητα των κατασκευών της και στην όσο το δυνατόν αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας επίσης τις καλύτερες λύσεις στον χώρο σας.

Η kataskevastikh.gr διαθέτει πολύ έμπειρο προσωπικό που θα σας βοηθήσει στην επιλογή της τυπολογίας των κουφωμάτων και θα σας δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα.Τα κουφώματα μας είναι των μεγαλυτέρων εταιριών στον κλάδο, όπως ALUMIL EUROPA ELVIAL και εξοπλίζονται με μηχανισμούς των κορυφαίων εταιριών όπως G-U, ROTO, SOMFY, GIESSE, SECURITY LOCK, POWER LOCK κτλ.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα μέσα και προδιαγραφές. Επικοινωνήστε μαζί μας να μάθετε τον τρόπο που μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα σας και να αναβαθμίσουμε την αισθητική και την ποιότητα του χώρου σας.Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν ικανοποιημένοι με την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας που προσφέρουμε. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Δείτε περισσσότερα στην ιστοσελίδα μας: kataskevastikh.gr

Κατάστημα – Έκθεση: Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια

Ωράριο έκθεσης: Δευ: 9π.μ. – 5μ.μ.
Τρ-Τετ-Πεμ-Παρ: 9π.μ. – 8μ.μ
Σαβ: 9π.μ – 3μ.μ.

Τηλ.: 216.8003344 – Κιν.: 6982.444100

www.facebook.com/Kataskevastikhgr

 

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!