Ο Μπουτάρης προτείνει ομάδες από ΚΑΠΗ να διώχνουν τους ναρκομανείς από τα πάρκα!!!

0

boutaris-660_16Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «ξαναχτυπά» με νέες προχωρημένες προτάσεις, στις οποίες εξάλλου μας έχει συνηθίσει: Προτείνει μέλη των ΚΑΠΗ να αναλάβουν δράση κατά των ναρκωτικών, να καθιερωθεί είσοδος ένα ευρώ στο Σέιχ Σου και να υπάρχει μία μόνο ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη του.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουτάρη, η μάχη κατά των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη μπορεί να δοθεί με ένα πρωτοποριακό τρόπο. Αξιοποιώντας εθελοντικά μέλη των ΚΑΠΗ, τα οποία λειτουργώντας ως ιδιότυπες «ομάδες κρούσης» θα αναλάβουν τη φύλαξη της παιδικής χαράς στην πλατεία Αριστοτέλους. Δύο-δύο ή τρεις-τρεις θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς «μαζέψτε τα και φύγετε, αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα», όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στα «Νέα».

Παράλληλα, επαναφέρει στο τραπέζι παλαιότερη πρότασή του για μπάρα και είσοδο ενός ευρώ στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Διότι, όπως λέει, το δάσος που ανήκει στο υπουργείο Γεωργίας έχει έξοδα συντήρησης, φύλαξης νύχτα-μέρα και πυροπροστασίας.

Μια άλλη πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, έχει κάνει ήδη πυρ και μανία τους οπαδούς της ομάδας. Ο Γιάννης Μπουτάρης υποστηρίζει ότι «η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ τον Αρη και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή στην εθνική κατηγορία».

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΥποχρεωτικές σε όλα τα αυτοκίνητα οι κάμερες οπισθοπορείας
Επόμενο άρθροΣε ποιούς κλάδους έρχονται οι ατομικές συμβάσεις εργασίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.