Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας: Διάσημοι γονείς στους σχολικούς αγώνες

0

alsos-n.filadelfeia-diashmoiΣτο άλσος του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, βρέθηκαν αρκετοί διάσημοι γονείς για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να παίρνουν μέρος στον αγώνα ταχύτητας ανώμαλου δρόμου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων.
1alsos-n.filadelfeia-diashmoiΣυμμετείχαν τάξεις των δημοτικών σχολείων από κάθε γειτονιά της Αθήνας που είχαν ήδη διακριθεί σε ενδοσχολικούς αγώνες. Ανάμεσα στους γονείς ήταν και κάποια πρόσωπα της showbiz που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους όπως η Μαρία Μπακοδήμου, η Ναταλία Δραγούμη, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς.

ΠΗΓΗΟΚ
Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες απο όλο το κόσμο απαθανατίζουν μοναδικές στιγμές
Επόμενο άρθροΗ ιστορία του “Ξυστό”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.