Γδύνεται για….το νερό!

0

8

Τον Αύγουστο του 2012 το περιοδικό «Penthouse» την ανακήρυξε Pet of the Month και το 2013 της έδωσε τον τίτλο του Penthouse Pet of the Year.
Ο λόγος για την «καυτή» Αμερικανίδα καλλονή, Nicole Aniston, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τις εμφανίσεις της σε ταινίες πορνό.Συγκεκριμένα, η 27χρονη Καλιφορνέζα μπήκε στο χώρο του πορνό το 2010 και έκτοτε, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες για ενήλικους!

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η Aniston είναι απασχολημένη διαφημίζοντας εμφιαλωμένο νερό  για λογαριασμό γνωστής εταιρείας.Συνήθως, η διαφήμιση του νέου αυτού προϊόντος περιλαμβάνει ημίγυμνες πόζες σε παραλίες και «παιχνίδια» στην άμμο από την σέξι Nicole, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας της φωτογράφησης στο Μαλιμπού…

ΠΗΓΗsportdog.gr
Προηγούμενο άρθροΔείτε ποιοι είναι οι 75 δήμαρχοι και σύμβουλοι με το «προβληματικό» πόθεν έσχες
Επόμενο άρθροΓΣΕΒΕΕ: Σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.