Πολύχρωμες λαϊκές αγορές στον κόσμο!

0

agoralaiki5

Στους πάγκους των μικροπωλητών συναντά κανείς όλων των ειδών τα φρούτα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο ασυνήθιστα. Εξωτικοί καρποί σε διάφορα χρώματα, λαχανικά που κλέβουν αποχρώσεις από το οθράνιο τόξο και μπαχαρικά που συνθέτουν το καβαλέτο ενός ζωγράφου είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που συναντά κανείς στις πιο πολύχρωμες αγορές του κόσμου. Οι έμποροι στήνουν με ιδιαίτερο τρόπο την πραμάτεια τους, φτιάχνουν ντάνες από φρούτα και λαχανικά και καλούν τον κόσμο να δει αυτή την ασυνήθιστη ομορφιά που απλώνεται μπροστά από τα μάτια του. Οι λαϊκές αγορές στον κόσμο έχουν ένα ιδιαίτερο πολιπολιτισμικό χαρακτήρα αλλά και την τάση να εντυπωσιάζουν…

La Boqueria, Βαρκελώνη

agoralaiki1

St. Remy, Γαλλία

agoralaiki2

Khan El Khalili, Αίγυπτος

agoralaiki7

Jean-Talon Market, Καναδάς

agoralaiki6

Halong Bay, Βιετνάμ

agoralaiki3

 

ΠΗΓΗperierga.gr
Προηγούμενο άρθροΠαλιά καφενεία
Επόμενο άρθροΗ Άντζελα Δημητρίου και η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy(1988)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.