Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής νέος επικεφαλής της “Καλημέρας”!

3

wpid-tomboulo.jpgΣτη συνέλευση της παράταξης “Καλημέρα όμορφη πόλη” αποφασίστηκε, την θέση του Χάρη Τομπούλογλου, να πάρει ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Η ανακοίνωση:
Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια του συνδυασμού ‘’Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλϕειας –  Νέας Χαλκηδόνας   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ’’  και αϕού ο επικεϕαλής της Χάρης Τομπούλογλου εξέϕρασε την επιθυμία του να μην είναι υποψήϕιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, μετά από δημοκρατικό διάλογο, αποϕασίστηκε να ηγηθεί τους συνδυασμού  ‘’Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλϕειας –  Νέας Χαλκηδόνας   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ’’ , ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Λύσανδρος Γεωργαμλής  τον οποίον περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους και της στήριξή τους τα μέλη του συνδυασμού, για την επίτευξη νικηϕόρου αποτελέσματος

Ο  Γραμματέας της ‘’Ανεξάρτητης  Δημοτικής  Παράταξης  Νέας Φιλαδέλϕειας –  Νέας Χαλκηδόνας

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ’’

  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ   

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Μόνο ένα θαύμα τον σώζει! (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθρο“Πρόβλημα” Χρήστου Κοπελούσου & “Καλημέρας” ???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.