Ο Άρης Βασιλόπουλος και η Δύναμη Πολιτών στις λαϊκές αγορές

0

11Στα πλαίσια των εξορμήσεων της Δύναμης Πολιτών στις γειτονιές της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, πλαισιωμένος από στελέχη της παράταξης, βρέθηκε την Τρίτη 18 Μάρτη στις λαϊκές αγορές τόσο της κεντρικής Φιλαδέλφειας όσο και της Αγίας Μαρίνας. Σκοπός μας είναι η προσωπική, φυσική επαφή με κάθε δημότη και κάτοικο. Προσδοκούμε στο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να συναντηθούμε και να μιλήσουμε με τον κόσμο της περιοχής, να κάνουμε γνωστές ευρέως τις θέσεις μας αλλά και να προτείνουμε λύσεις στα τοπικά ζητήματα, σε συνδυασμό με την γενικότερη πολιτική ανατροπή, για την οποία αγωνιζόμαστε.


Οι λαϊκές αγορές της Τρίτης δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν δυο από τους πρώτους σταθμούς αυτής της διαδρομής που ξεκινήσαμε, προκειμένου να βρεθούμε, καθώς περνούν οι μέρες, σε κάθε γωνιά της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας και να μεταδώσουμε το μήνυμα της ανατροπής και την ελπίδα της αλλαγής για την πόλη μας.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης επισκεφθήκαμε το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας. Συναντήσαμε τους εργαζόμενους, τους μοιράσαμε ανακοίνωσή μας σχετικά με τις διαθεσιμότητες στους ΟΤΑ και συζητήσαμε μαζί τους, καταγγέλλοντας την επέλαση που λαμβάνει χώρα εις βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το γραφείο τύπου της Δύναμης Πολιτών

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία του 1ου Γενικού Λυκείου – Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου “Δύναμης Πολιτών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.