Νέα Χαλκηδόνα-Στρ. Εργοστάσιο: Σφράγισαν το “πάρκινγκ” με Ι.Χ. μέσα – Τι είπε η Δήμαρχος – & “φήμες”!

0

pageΜεγάλο θέμα προέκυψε την Τετάρτη 26 Μαρτίου το πρωί στη Νέα Χαλκηδόνα…

Οι κάτοικοι που είχαν τα οχήματα τους, στους χώρους στάθμευσης του πρώην Στρατιωτικού εργοστασίου (Μετονομάστηκε την Τρίτη 08 Ιανουαρίου(2013) σε «ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»), έμειναν “άναυδοι”… όταν διαπίστωσαν πως ο χώρος είχε σφραγιστεί από την περιφέρεια Αττικής, με τα αυτοκίνητα τους εγκλωβισμένα μέσα!!! Μάλιστα για να μπορέσουν να τα “απεγκλωβίσουν”, θα έπρεπε να καλέσουν στα τηλέφωνα που με χειρόγραφο σημείωμα είχαν κολλήσει στην ταμπέλα οι αρμόδιοι…

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από το blog του φίλου Μάνου Καμπούρη (krisseis.blogspot.gr), αν για παράδειγμα μια έγκυος γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει, θα έπρεπε ο σύζηγος της… να πάρει τηλέφωνο στην Περιφέρεια, να έρθει ο αρμόδιος… να ξεκλειδώσει και… μάλλον να την ξεγεννήσει!!!

Η δήμαρχος Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη, στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη το βράδυ (26/03), είπε ότι:

“Η δημοτική αρχή θα προχωρήσει σε Αίτημα Αποσφράγισης του χώρου προς το Υπουργείο Μεταφορών & Συγκοινωνιών με την αιτιολογία, πως το πρώην Στρατιωτικό εργοστάσιο χρησιμοποιείται για Πολιτιστικές δραστηριότητες και ο χώρος στάθμευσης για τα οχήματα του δήμου”.

Σύμφωνα με τον δήμο Φ.Χ., ο χώρος σφραγίστηκε από την Περιφέρεια Αττικής, μετά από καταγγελία της “Ένωσης Επιχειρηματιών Αυτοκινήτων Αττικής”(!)

Φήμες λένε, ότι εδώ και χρόνια “κάποιοι” -εκτός πόλης- θέλουν να μετατρέψουν τους ελεύθερους χώρους στάθμευσης του π. εργοστασίου… σε “ελεγχόμενους”…

 

 

Προηγούμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Διαβάστε τα ονόματα των 51 υποψηφίων της Βάσως Αγαγιώτου
Επόμενο άρθροΈριξε το Boeing ο πιλότος γιατί τον παράτησε η γυναίκα του???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.