Η Δύναμη Πολιτών στην αντιρατσιστική-αντιφασιστική πορεία

0

dpΤο Σάββατο 23 Μάρτη πάνω από 4.000 κόσμος έδωσε αγωνιστικό “παρών” στην αντιρατσιστική-αντιφασιστική πορεία της Αθήνας. Τα μπλοκ του Αντιφασιστικού Συντονισμού και της Πρωτοβουλίας Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης μαζί με αντιρατσιστικές, μεταναστευτικές και τοπικές συλλογικότητες, δημοτικές κινήσεις κλπ. ήταν ιδιαίτερα μαζικά, βάδισαν από τα Προπύλαια στην Ομόνοια, όπου ενωθήκαμε με τους υπόλοιπους διαδηλωτές και σχηματίστηκε κοινή πορεία ως τη Βουλή. Ανάμεσα στους διαδηλωτές δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί και η δημοτική παράταξη Δύναμη Πολιτών με τον επικεφαλής της και υπ. Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο, συνεχίζοντας με συνέπεια την αγωνιστική δράση ώστε να απαλλάξουμε τις γειτονιές μας από το φασιστικό μίσος που τις δηλητηριάζει.

Το γραφείο τύπου της Δύναμης Πολιτών

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Γονέων Φ.Χ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων
Επόμενο άρθροΝέα νίκη για Χαλκηδονικό – Συνεστίαση την Δευτέρα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.