Έτρωγε τα νύχια του: Η κακή του συνήθεια οδήγησε σε μόλυνση, που προκάλεσε καρδιακή προσβολή

0

diaititis_nyxia

Ο Τζον Γκάρντενερ βρήκε τραγικό θάνατο από καρδιακή προσβολή, γιατί έτρωγε τα νύχια του μέχρι να ματώσουν. Η κακή του συνήθεια οδήγησε τον άτυχο 40χρονο σε μόλυνση, που προκάλεσε καρδιακή προσβολή.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά δυο εβδομάδες αργότερα πέθανε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζον έπασχε από κατάθλιψη και ήταν διαβητικός. Ο Τζον είχε χάσει το πόδι του το 2011 λόγω διαβήτη και προσπαθούσε να διοχετεύσει κάπου το άγχος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Mirror», η μητέρα του Τζον δήλωσε πως οι γιατροί θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι παραπάνω, ώστε να σωθεί η ζωή του γιου της.
Ένας εκπρόσωπος από το νοσοκομείο Wrightington Wigan and Leigh δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τζον και προσέθεσε: «Πάντα προσπαθούμε να παρέχουμε αποτελεσματική θεραπεία και φροντίδα σε όλους τους ασθενείς μας. Είναι σαφές από τα στοιχεία που δόθηκαν, ότι ο Τζον έλαβε ένα υψηλό επίπεδο θεραπείας».

Ο ιατροδικαστής Alan Walsh δήλωσε: «Αυτός ο θάνατος προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλους μας. Πιστεύω ότι ο Τζον είχε μια δύσκολη ζωή μετά τη διάγνωση του διαβήτη, δεδομένου του γεγονότος ότι έπρεπε να κάνει ενέσεις μια ή δυο φορές την ημέρα».

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθροCine Strouga: Δημοσιογραφικές ιστορίες στην μεγάλη οθόνη
Επόμενο άρθροTο φετινό εκκαθαριστικό: Πώς θα πληρωθούν οι φόροι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.