Νέες Φωτογραφίες από το “Άσυλο” της Μάβα (Renault)

0

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ακόμα μία φορά…  και σας αφήνουμε να «απολαύσετε» το Φωτορεπορτάζ:
“Το 10ο χλμ. Αθηνών Λαμίας ήταν γνωστό στο πανελλήνιο και ως ο «κόμβος της Renault» στη Νέα Φιλαδέλφεια…
Πρόκειται για το σημείο όπου υπάρχει ένα επιβλητικό κτίριο, το οποίο καταλαμβάνει στεγασμένους χώρους χωρητικότητας 14.000 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, έκτασης 13 στρεμμάτων περίπου. Είναι τόσο μεγάλο, που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο από τους χιλιάδες οδηγούς που διασχίζουν καθημερινά την εθνική οδό, με κατεύθυνση είτε προς Λαμία είτε προς Πειραιά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το κτίριο αυτό έφερε τα λογότυπα της Renault, της γνωστής γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Έκτοτε, οι πινακίδες κατέβηκαν, οι σχεδόν 300 εργαζόμενοι απολύθηκαν και από τότε η είσοδος του κτιρίου είναι ανοιχτή στο… κοινό, περιμένοντας  να υποδεχθεί όποιον έχει τάσεις να καταστρέφει ή… τα παιδιά μας, τα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν βρει τον δικό τους «παιδότοπο» στα επικίνδυνα συντρίμμια του κτιρίου!!!”

Θα επανέλθουμε σύντομα και θα μάθετε και για τις μεγάλες ευθύνες που έχουν “κάποιοι”…

 

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Πάει Γαλάτσι μόνιμα…
Επόμενο άρθροΈρχεται το θερμότερο καλοκαίρι στην ιστορία;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.