Το twitter γίνεται… Facebook!!!

0

twitterΔιαφορετικό θα είναι σε λίγες μέρες το προφίλ σας στο Twitter…

Σύμφωνα με το Business Insider, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνει τεστ δοκιμάζοντας να αλλάξει την εμφάνιση του και να μοιάσει πιο πολύ στο Facebook και το Google+.

Με τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, το Twitter θα έχει φωτογραφίες εξωφύλλου και μάλιστα αρκετά μεγάλες σε διαστάσεις και μεγαλύτερη profile picture. Επίσης αλλάζει το μέγεθος των φωτογραφιών που αναρτώνται στο timeline σας.
twiittt
Οι αλλαγές αυτές γίνονται λίγες μέρες αφότου οι χρηματιστηριακές επιδόσεις του Twitter έπεσαν πολύ αλλά και των δηλώσεων του CEO της εταιρείας, Dick Costolo, ότι η σελίδα είναι δύσκολη στην πλοήγηση για τους νέους χρήστες.

Προηγούμενο άρθροΠρακτική άσκηση για τους σπουδαστές των Σχολών του Υπ. Τουρισμού
Επόμενο άρθροΓεωργία Βασιλειάδου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.