Σε κώμα δύο ανήλικες 14χρονες μαθήτριες που κάπνισαν χασίς…

0

ooΛίγα μόλις 24ωρα μετά το περιστατικό με τον 14χρονο μαθητή στο Ηράκλειο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ρακής, ένα νέο περιστατικό, αυτή τη φορά με χρήση ναρκωτικών, αναστατώνει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο ανήλικες μαθήτριες, 13 και 14 ετών αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από χρήση χασίς.

Τα κορίτσια φέρονται να προμηθεύτηκαν από συμμαθητές τους ένα «τσιγαριλίκι» έναντι του ποσού των 10 ευρώ. Το «κάπνισαν» και στην συνέχεια κατέρρευσαν.

Για το περιστατικό δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, ωστόσο σχετικές πληροφορίες έχουν φθάσει στην διάθεση του αρμόδιου Αστυνομικού Τμήματος που διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναφέρει το CretaLive, η ζωή των δύο κοριτσιών δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθρο«Να αυτονομηθούν οι δήμοι από το πολιτικό καπέλωμα»
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.