Παρανοϊκός Κινέζος πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις και προσέφερε τον εαυτό του ως τροφή επειδή βαριόταν [εικόνες]

0

tigris

Ενας 27χρονος άνδρας δεν ήταν ικανοποιημένος με την τροπή που είχε πάρει η ζωή του και αποφάσισε να προσφέρει τον εαυτό του ως βορά στις λευκές τίγρεις που φιλοξενούνται σε ζωολογικό κήπο στο Σετσούαν της Κίνας.

Ο Γιάν Τζινχάι παρά το γεγονός ότι πρόσφατα είχε βρει καινούρια δουλειά και δήλωνε αρκετά ικανοποιημένος από αυτήν, σύντομα βαρέθηκε και αποφάσισε να πηδήξει μέσα στο κλουβί με τις τίγρεις για να τον φάνε τα σαρκοβόρα αιλουροειδή.

Μάλιστα, τα ζώα ξαφνιάστηκαν περισσότερο και από τους παρευρισκόμενους και στην αρχή τον κοιτούσαν με αμηχανία. Εκείνος, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να κινείται επιθετικά μέσα στο κλουβί για να τις προκαλέσει ώσπου μια αρσενική τον άρπαξε από το λαιμό.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου πυροβόλησαν με ηρεμιστικό το ζώο για να το κοιμίσουν και να σώσουν τον 27χρονο.

Σύμφωνα με την daily mail ο 27χρονος πάσχει από κατάθλιψη, ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι απλά βαριόταν.
tigris1

tigris2

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΞεκινά η υλοποίηση τριών νέων προγραμμάτων απασχόλησης 27.713 ανέργων
Επόμενο άρθροΝίκος Καζαντζάκης 1883 – 1957
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.