ΟΑΕΔ: 1.059 θέσεις εργασίας για πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

0

oaed

Ο ΟΑΕΔ μέσω των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης προσφέρει 1.059 θέσεις εργασίας για πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με νέους κωδικούς.

Οι θέσεις

Ειδικότερα σε 366 ανέρχονται οι θέσεις υπαλλήλων γραφείων, υποδοχής που θα μπορούσαν να τις διεκδικήσουν όλοι οι απόφοιτοι τόσο των ΑΕΙ όσο και των ΤΕΙ. Μάλιστα υπάρχουν και 19 θέσεις πωλητών.

Ωστόσο από τις υπόλοιπες ειδικότητες ξεχωρίζουμε τις 122 θέσεις του τομέα της πληροφορικής και ενώ προσφέρονται και 104 θέσεις για οικονομολόγους. Στον τομέα της υγείας προσφέρονται 61 θέσεις για νοσηλευτές, όπως και 13 θέσεις για φυσικοθεραπευτές.

Ακόμη 51 θέσεις εργασίας προσφέρονται για βρεφοκόμους πτυχιούχους ΑΤΕΙ ενώ υπάρχουν και 25 θέσεις γεωπόνων και 68 θέσεις κοινωνικών λειτουργών.

Θέσεις εργασίας προσφέρονται και για εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Στους φιλολόγους προσφέρονται 2 θέσεις εργασίας στην Καλαμάτα, ενώ 1 θέση σε απόφοιτο μαθηματικού, φυσικού τμήματος προσφέρεται στη Νεάπολη.

Υπάρχουν επίσης 3 θέσεις εργασίας για χημικούς σε Λειβαδιά, Παλλήνη, Σέρρες. Ακόμη υπάρχουν 6 θέσεις για γυμναστές. Παρακάτω ακολουθεί πίνακας που παρουσιάζει τις θέσεις ειδικοτήτων της εκπαίδευσης που συνολικά ανέρχονται σε 34.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, δίνοντας τον κωδικό της θέσης που τους ενδιαφέρει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες από τις θέσεις να έχουν ήδη καλυφθεί.

ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθροΟμαδικές προσλήψεις στην ΕΥΠ
Επόμενο άρθροΕλλάδα και ΝΑΤΟ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.