Μελισσανίδης για την ΑΕΚ: «Υπομονή ενάμιση χρόνο»

0

melissanidis

 

Τι κι αν έκοβε χθες την πρωτοχρονιάτική της πίτα η Aegean; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρέλειψε να στείλει ένα σύντομο, αλλά και …ηχηρό μήνυμα για την ΑΕΚ.

«Θέλω να πω και κάτι για την ΑΕΚ: Υπομονή 1,5 χρόνο…», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του δικέφαλου με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα χειροκροτήματα του κοινού.  Η εκδήλωση είχε έντονο «κιτρινόμαυρο» χρώμα, αφού η οικογένεια της ΑΕΚ έδωσε το παρών στο Teatro Music Hall. Μεταξύ άλλων και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας, Άκης Ζήκος, στελέχη της ομάδας όπως ο Γιώργος Ρόκκας, η Αγγελική Αρκάδη και ο Χάρης Γρηγορίου, ο γιατρός της ομάδας Λάκης Νικολάου και ο Νίκος Πανταζής.

Περίπου 1500 ήταν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση, όπου βρέθηκαν παράλληλα υπουργοί, αλλά και βουλευτές, όπως κι άτομα από το φιλικό περιβάλλον του «Τίγρη».

Προηγούμενο άρθροΣοκ -Υπάλληλος του Praktiker αυτοκτόνησε όταν τον κατηγόρησαν για κλοπή
Επόμενο άρθροΒέλγιο: Νόμιμη η ευθανασία σε ανηλίκους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.