Λαχανικά από τον Δημοτικό Λαχανόκηπο Αγ.Αναργύρων -Καματερού& Φυλής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

0

Dimotikos-Laxanokipos
Φρέσκα λαχανικά που προέρχονται από την πρώτη χειμωνιάτικη σοδειά του δημοτικού λαχανόκηπου, που λειτουργεί στους Δήμους Αγίων Αναργύρων-Καματερού και Φυλής, θα προμηθεύονται κάθε εβδομάδα,μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι 300 οικογένειες που καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες τους από αυτό.

Ο δημοτικός λαχανόκηπος,  που  είναι μια από τις δομές που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής – ΝΟΣΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», άρχισε πλέον να ενισχύει με το 10% της χειμωνιάτικης παραγωγής του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ίδιου προγράμματος.

Το πρόγραμμα εντάσσεται  στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013 και περιλαμβάνει τη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου, Δημοτικού Λαχανόκηπου, Συσσιτίου, Τράπεζας Χρόνου και Γραφείου Διαμεσολάβησης που εξυπηρετούν άπορους πολίτες.

Οι δράσεις υλοποιούνται από την Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο «ΝΟΣΤΟΣ» σε συνεργασία με την ΕΡΓΟΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ, η οποία έχει και την ευθύνη για τη λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου.

Μέσω του δικτύου συνεχίζεται επίσης, η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης  κάθε Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00-17:00 στα εξής σημεία:

1. Δομή Αγ. Αναργύρων, Λ. Κωνσταντινουπόλεως 160 & Κλεισούρας, Αγ. Ανάργυροι (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου)

2. Δομή Φυλής, Ν. Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια (Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή παροχής συσσιτίου)

3. Δημοτικός Λαχανόκηπος, Λ. Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι.

ΠΗΓΗlocalit.gr
Προηγούμενο άρθροΤο Μανιφέστο του Φουτουρισμού
Επόμενο άρθροTριήμερο με εκδηλώσεις στη Στρούγκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.