Η “Δύναμη Πολιτών” ευχαριστεί:

0

weeedr“Ευχαριστούμε θερμά τους συνδημότες και συνδημότισσες που τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους την εκδήλωσή μας με θέμα «Ενημέρωση, Δημοκρατία και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Στην κατάμεστη αίθουσα του ΠΠΙΕΔ αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και τέθηκαν προβληματισμοί για τις δυνατότητες της Τοπικής αυτοδιοίκησης να συμβάλει στην αναζωογόνηση της δημοκρατίας και του ενημερωτικού πλουραλισμού, που πλήττεται βάναυσα από τις πολιτικές του μνημονίου. Ως Δύναμη πολιτών θεωρούμε ότι ο διάλογος, η ιδεολογική αντιπαράθεση και η συμμετοχή των πολιτών είναι θεμελιώδη στοιχεία της δημοκρατίας, με βάση τα οποία επιδιώκουμε να διαμορφώσουμε όχι μόνο το προεκλογικό μας πρόγραμμα, αλλά και το ίδιο το αύριο του Δήμου μας.”

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προηγούμενο άρθρο68χρονος χρωστούσε στο Ελληνικό Δημόσιο 12,8 εκ. €
Επόμενο άρθροΗ Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη ανακοίνωσε τους πρώτους 20 υποψηφίους:
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.