Εθελοντές Π.Π. Ν.Φιλαδέλφειας: Φωτορεπορτάζ από την διάλεξη του γεωλόγου Ε. Λέκκα!

0

lekkas-seismologos-nea-filadelfeia (25)«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ – Ο ΡΟΛΟΣ των ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ σε ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ», ήταν ο τίτλος της διάλεξης που έδωσε ο γνωστός σε όλους μας, καθηγητής “Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Διευθυντή Εργαστηρίου Τεκτονικής & Γεωλογικών Χαρτογραφήσεων Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρο Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας & Αντιπρόεδρο Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας – ΟΑΣΠ“, Ευθύμης Λέκκας, προσκαλεσμένος από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας, ο κ. Λέκκας πραγματικά καθήλωσε τους πάντες τόσο με τις επιστημονικές γνώσεις του για τις φυσικές καταστροφές, όσο κυρίως και με τις πληροφορίες που έδωσε για τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό της Κεφαλονιάς. (Δείτε σε επόμενη ανάρτηση το Βίντεο-Ντοκουμέντο που ετοιμάζει το Fx-news).

Η Διάλεξη ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του συμπολίτη μας, Πολιτικού Μηχανικού του ΟΑΣΠ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΡΙΓΚΑ, εκπαιδευτή των Εθελοντών του Συλλόγου και συνεργάτη στην εκπόνηση σχεδίου αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Fx-news:

 

 

Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» ο τελευταίος μαυροσκούφης του Βελουχιώτη…
Επόμενο άρθροΟι φαντασιώσεις είναι γένους θηλυκού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.