Δελτίο τύπου Συνδέσμου Μικρασιατών Φ.Χ.

0

mikrasiates (2)Πραγματοποιήθηκε στις 25/2/2014 στο 1ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας, η παρουσίαση ντοκιμαντέρ με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή, σε συνεργασία με τον Διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.
Αρχικά μίλησε στους μαθητές ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναφέρθηκε στους σκοπούς και τη δραστηριότητα του Συνδέσμου, κάλεσε δε τα παιδιά να πλαισιώσουν αυτή τη προσπάθεια,  ώστε να μεταλαμπαδευτεί η παράδοση και ο πολιτισμός της Μικράς Ασίας στους νεότερους.
Ακολολούθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ η οποία ήταν φυσικά δωρεάν για τους μαθητές. (Ας σημειωθεί ότι η προβολή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ έχει εισιτήριο αν το παρακολουθήσει κάποιος σε αίθουσα κινηματογραφου η σε αίθουσα  Μουσείου)
Μαζί με τον Χρήστο Τριανταφύλλου  παρευρέθηκαν η Αρετή Παπαδοπούλου (Ταμίας του Συνδέσμου) και ο Νίκος Αντωνιάδης (μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής).
Παρόμοιες πρωτοβουλίες θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Μικρασιατών και με άλλα σχολεία της πόλης μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριανταφύλλου                                                                     Χρήστος Κοπελούσος

Προηγούμενο άρθρο“Νέο”: Την Πέμπτη η πρώτη συγκέντρωση
Επόμενο άρθροΥποψήφιος δήμαρχος παραχωρεί δωρεάν…γη για νέους αγρότες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.